Apartmani

U sklopu našeg objekta postoje 7, jedinstveno uređenih apartmana, koji odišu svaki svojim jedinstvenim duhom i toplotom. Sigurni smo da ćete pronaći Vama savršen i prepustiti se lagodnostima i uživanju za koje je zaduženo naše profesionalno osoblje.

Apartman I

Luksuzni apartman (površine 42 m²) koji poseduje čak tri kreveta (dva manja i bračni), kuhinju, kupatilo, klima uređaj, flat-screen TV ...

Apartman II

Klimatizovani prostrani apartman od 37 m² koji poseduje u potpunosti opremljenu kuhinju i kupatilo kao i garnituru za sedenje.

Apartman III

U sklopu apartmana od 31 m² na raspolaganju su Vam kupatilo, potpuno opremljena kuhinja, klima uređaj, dva kreveta, za jednu i za dve osobe.

Apartman IV

Apartman od 35 m² poseduje balkon, sopstveno kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju, klima uređaj, veliki bračni krevet i kauč.

Apartman VI

Apartman površine 21 m² poseduje zasebno kupatilo, veliki bračni krevet i predivan pogled, savršen za one kojima je potreban mir.

Apartman VII

U sklopu apartmana (površina 38 m²) nalazi se kupatilo, kuhinja, balkon i 2 spavaće sobe. Besplatan WiFi, klima uređaj, flat-screen TV ...

Apartman VIII

Bez sumnje najluksuzniji apartman u našem objektu od zapanjujućih 52 m² (u dva nivoa) ostaviće bez daha one koji se odluče da odsednu u njemu. U sklopu samog apartmana koji može da ugosti do osam osoba na raspolaganju su klima uređaj, sopstveno kupatilo, kuhinja, spavaća i dnevna soba sa ukupno 4 velika ležaja, flat-screen TV, besplatan bežični internet su samo neke od mnoštvo povoljnosti koje ovaj apartman pruža.

TOP
Talismano